Hirdetések

József atya temetése – 2021. december 02. – FRISSÍTVE

Kedves testvérek!

Köncse József atya temetés 2021. december 2-án, délután 2 órakor lesz. A tápiósülyi templomban gyászmisével kezdődik, amely után kísérjük kedves halottunk holt testét a sülyi temetőben elkészített sírhoz. A már ott nyugvó papjaink mellett kap helyet. A templomi szertartást, a temetést Marton Zsolt megyéspüspök atya végzi.

Az autóval való parkoláshoz ki lesz nyitva az ún. „volt Gamesz udvar”. A püspök atya, illetve a paptestvérek a plébánia udvarán parkolhatnak.

A plébánia nagyterme is alkalmas lesz a szentmisén való részvételre. Így talán csökkenthető a zsúfoltság. A járványügyi szabályok betartására figyeljünk!

A temetés után szerény vendégség lesz. Mindenkit hívunk rá szeretettel. Az eddig hirdetettekkel ellentétben, a járványos körülmények miatt, kérjük, hogy ne süssetek semmiféle süteményt a temetés utáni vendéglátáshoz. Megfelelő módon, teát és egy-egy pékségben sütött pogácsát kínálunk majd. Mindez szabadtéren, sátrak alatt történik. Reméljük, eljön az idő, amikor egyházközségi együttléteinknek nem kell alkalmazkodni járványos helyzethez és szeretettel vendégelhetjük, kínálhatjuk egymást különféle finomságokkal.

A múlt csütörtöki szentségimádáson, József atyáért való virrasztáson, sokan jelen voltatok. Megtelt a templom. Isten áldjon meg mindenkit ezért. Azokat is, akik nem tudtak eljönni, de lélekben cselekednek József atya lelki üdvéért.

Felhívásunkra, miszerint írjátok meg az egyházközség e-mail címére egy szép emléketeket, gondolatotokat, többen is reagáltatok. Még mindig él a felhívás. E-mail címünk: tapiosuly01@gmail.com

A gyászmise közvetítése megtekinthető lesz innen is:

 

 

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .