Programajánló,  Szent József év

Szent József imalánc

2021-ben a házasság hete “Valentin-nappal” zárult, ezen a napon a vasárnapi szentmisén egyházközségünk családjaira kértük az Úr áldását!

Ezen a napon indult a Szent József év programjaiba illesztve egy új, házról-házra járó imalánc. A szentmisén megáldott képpel jelképesen egy hétre fogadhatjuk házunkba a Szent Család őrét vasárnaptól vasárnapig a zárások idején is!

Minden család a maga imaéletébe illesztve keresheti meg azt az imaformát, amivel be szeretnének kapcsolódni az imaláncba. A kép mellett egy folyamatosan bővülő füzet is igyekszik ebben segíteni Szent Józsefhez köthető imákkal, elmélkedésekkel és gondolatokkal.

Ezt az imaláncot – pandémiától függetlenül – a családok imaéletébe szeretnénk illeszteni! A kísérő füzetet, és Szent József útját az egyházközség családjai körében idővel itt is publikáljuk.

Szent József a gonosz szellemek réme“, ahogy a szent litániában olvashatjuk, így keresve sem találhatnánk hathatósabb közbenjárót családunkért! Ebben a Szent Józsefnek ajánlott évben különösen fordítsunk figyelmet családjaink patrónusára!

Az imaláncra folyamatosan várjuk a befogadónak jelentkező családokat!

Jelentkezés Gödöny Péternél telefonon (+36-30/870-8138), emailban (godonypeter@gmail.com) vagy bármilyen más elérhetőségen!

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .