Hirdetések

Hirdetés 2022. április 17-24.

Vasárnap – Húsvét vasárnap (április 17.):
10.30: A Tápiósülyi Egyházközség összes élő és elhunyt tagjáért, papjainkért
18.00: Antalicz Józsefné, született Szűcsi Erzsébet és élő és elhunyt hozzátartozókért

Húsvét hétfő: 18.00 – Egy család testi és lelki gyógyulásáért

Csütörtök: 18.00 – Veres család élő és elhunyt tagjaiért

Szombat: 18.00 – Elhunyt édesapáért

Vasárnap – Isteni irgalmasság vasárnapja (április 24.):
10.30: Élő Németh Mária lelki üdvéért és hálából gyermekáldásért
18.00: szabad

Hálásan köszönjük mindazok áldozatát, akik bármiben is szebbé tették egyházközségünk húsvéti ünnepét. Akár a múltheti városi keresztútra, a szent sír elkészítésére, az annál való virrasztásra, a templom díszítésére, a szép kántori és énekkari szolgálatra, a ministránsok, akolitusok és főleg Szegedi atya és Sánta János atya szolgálatára és még annyi minden másra is gondolunk.

Húsvét hétfőn lesz este szentmise a templomunkban. Szegedi atya mutatja majd be. Csütörtökön este szentségimádás is lesz. Az esti misék április 30-ig 18.00 órakor lesznek.

A héten, április 21-22-én lesz a leendő első osztályosok beíratása. Apostolkodjunk, hogy minél több kisgyermeket írassanak a szüleik katolikus hit- és erkölcstanra. Az a gyermek is lehet hittanos nálunk, aki nincs megkeresztelve, vagy más felekezetű, de az iskolában nincs számára saját felekezetű hitoktatás. Tiszteljük mindenki szabadságát. A keresztelkedés később is választható. Erről további információk a honlapon találhatóak. 

A jövő vasárnap, április 24-én 3/4 10-től szülői értekezlet lesz a plébánián a leendő elsőáldozók szüleinek a szentmise kezdetééig (10.30). Ez alatt a gyermekeknek foglalkozás lesz. Ha a szülő nem tud eljönni, akkor helyette a nagyszülő, vagy keresztszülő jöjjön el. Fontos volna eljönni, mert nem sok idő van már hátra május 29-ig, az elsőáldozás ünnepéig. 

Április 24-én, az Isteni irgalmasság vasárnapján teljes búcsú nyerhető a szokásos feltételek mellett. Szintén e vasárnap búzaszentelő, amikor jó termésért könyörgünk.

A májusi Adoremus elvihető a sekrestyéből.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .