Hirdetések

Hirdetés 2022. január 16-23.

Vasárnap (január 16.):
10.30: Meghalt hozzátartozókért és testvérekért
18.00: szabad és a héten temetett Bacsa Pálért

Vasárnap (január 23., Isten Igéjének vasárnapja):
10.30: Szvercsek Ferenc lelki üdvéért és meghalt szülőkért
18.00: Nagy Illés és Hromoda Ágnesért

Most vasárnap, 16-án reggel 9-kor a szőlősi kápolnában szentmise lesz. Lovassy Attila atya mutatja be a legszentebb áldozatot. Ott ez egy rendkívüli esemény, hiszen máskor általában igeliturgia van. Éljünk a lehetőséggel, ami a szentgyónást is jelentheti.

Hétfő Szent Antal apát, kedd Árpád-házi Szent Margit szűz, péntek Szent Ágnes szűz és vértanú ünnepe lesz. Isten éltesse Margit és Ágnes nevű testvéreinket!

Azok az egyházközségünkhöz tartozó párok, akik az idén szeretnének házasságot kötni, jelentkezzenek itt. A jegyes-vizsgálatot Horváth Bertalan moderátor atya végzi majd velük.

Otthonaitokba vigyetek szenteltvizet. A szőlősi kápolnában és sülyben a sekrestyében kérhető és kapható. Házszentelő ima honlapunkon van.

Az új esztendőben, hétközben ritkán lesznek szentmisék. Azért, miseszándékokat írathatunk a vasárnapi szentmisékre. Ilyenkor több szándék is belefoglaltatik egy szentmise áldozatba.

Csütörtökön este 6 órakor Igeliturgia és utána Szentségimádás lesz, este fél 8-ig tartóan. A plébánia nagytermében lesz ez, a mostani téli hideg időszakban. Szombaton este 6 órakor, az általában szokásos módon, igeliturgia van, szintén a plébánia nagytermében.

Az ökumenikus imahét január 16. utáni héten lesz. Ismét találkozni fogunk, más felekezetű sülysápi keresztény testvéreinkkel. 17-18-19-én, hétfőn, kedden, szerdán este fél hétkor kezdődnek az alkalmak. Hétfőn a pünkösdi, kedden a baptista imaházban,  szerdán a katolikus plébánián találkozunk. Hétfőn katolikus, kedden pünkösdi, szerdán baptista az igehirdetés.

Az Adoremust és az Új Embert kérjük befizetni.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .