Hirdetések

Hirdetés 2022. július 24-31.

Vasárnap – Évközi 17. vasárnap (július 24.):
10.30: szabad
19.00: Elhunyt Antalicz József és élő és elhunyt hozzátartozókért. A múlt héten temetett Széchenyi Károlyné, Katona Erzsébetért és Felber Károlyért

Hétfő: 19.00 – szabad
Kedd: 7.00 – Hálából Nagyszülőkért
Szerda: 19.00 – szabad
Csütörtök: 19.00 – Papp István és neje, Margit lelki üdvéért
Péntek: 7.00 – szabad
Szombat: 19.00 – Spaczér János, neje Tóth Veronika és meghalt hozzátartozók lelki üdvéért

Vasárnap – Évközi 18. vasárnap (július 31.):
10.30: Meghalt Édesapáért
19.00: A héten temetett Temesvári Ferencnéért

Kedden Szent Joakim és Szent Anna, a Boldogságos Szűz Mária szülei, ünnepe lesz. Isten éltesse Anna és Joáchim nevű keresztény testvéreinket!

A héten, 27-én, szerdán kezdődik a „Tápiós Kistábor” Tápiószentmártonban.

Pénteken nagytakarítás volt a plébánia hittantermeiben. Nagyon szép lett. Köszönjük. Bizonyára valamennyien látjuk, hogy a templomunk, kápolnánk is minden vasárnapra szép és tiszta lesz. Több mint 20 nőtestvérünk gondoskodik erről, évek óta. Áldja meg őket a Jó Isten. Most külön plusz munkára hívunk fel. Az „öreg plébániát” kifestettük, valamelyest felújítottuk. Szombaton, július 30-án takarítjuk, rendezzük be. Mindenkit várunk szeretettel erre a munkára. Reggel 9 órára.

Berényi József római katolikus, nőtlen, sülysápi lakos házastársul veszi Sáránszki Noémi Mónika, evangélikus, sülysápi hajadont. Imádkozzunk értük, hogy házasságuk áldott boldog legyen.

Temesvári Ferencné temetése július 28-án, csütörtökön, délelőtt 10 órakor lesz.

Kedves Testvérek! Mint legtöbben bizonyára tudjátok, Köncse József atya halála után, azért, hogy szentmiséink legyenek, néhány paptestvér rendszeresen, kitartóan, hűséggel szolgált minket. Ők főképpen, Barotai Endre, Karácsondi Mihály és Sánta János atyák. Az Úr Jézus Áldja meg Őket ezért gazdagon! A Kisboldogasszony oltalmazza minden cselekedetüket! Az egyházközségünk nagyon hálás nekik. Ezután is szívesen látjuk, ha eljönnek hozzánk. Azért is hálát adunk a Jó Istennek, hogy Szegedi atya valamelyest felépült és misézhet közöttünk. Azt is örömmel hirdetjük – bár sokan tudjátok már -, hogy augusztus 1-től lesz, helyben lakó lelkipásztorunk, plébániai kormányzónk,  Pálfalvi Tamás atya személyében. Várjuk Őt.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .