Hirdetések

Hirdetés 2022. június 12-19.

Vasárnap – Szentháromság vasárnapja, főünnep (június 12.):
10.30: Sporléder Istvánné Cseri Margit és szüleiért, valamint Cseri István és neje, Katona Rozáliáért
19.00: Kohajda Lászlóné Kovács Annáért

Hétfő: 19.00 – szabad
Kedd: 7.00 – szabad
Szerda: 19.00 – Fiatal család jövőjéért
Csütörtök: 19.00 – szabad
Péntek: 18.00 – Cseri család élő és meghalt tagjaiért
Szombat: 19.00 – Hálából a Szűzanyának a kapott kegyelmekért

Vasárnap – Krisztus szent Teste és Vére – Úrnapja, főünnep (június 19.):
10.30: A tápiósülyi egyházközség élő és meghalt tagjaiért és elhunyt Kertész István és Bazsó Mihálynéért
19.00: Kohajda Lászlóné és szülei lelki üdvéért

Ma, 12-én jegyesoktatás. Június 13-án, hétfőn este 6 órakor „Szeretetláng ima” lesz a templomban.

Június 17-én, pénteken este hat órakor lesz a Te-Deum, a nyolcadikosok búcsúztatása és a szentmise után, este 9-ig az Ifjúsági est. Az elsőáldozókat ezen a napon este fél 6-ra várjuk.

18-án, szombaton este 6 órától részt vesz templomunk a „A 10. Világméretű Szentségimádásban”, melynek jelmondata: „Az én békémet adom nektek” (Jn. 14, 27) Jöjjünk imádkozni minél többen! Erre való tekintettel a szokásos csütörtöki szentségimádás elmarad. Pénteken nem reggel lesz mise!

Június 19-én lesz Úrnapja, a régi módon, nagy körmenettel. Kérjük mindenkinek a szép áldozatát, a sátrak készítésében és az egyéb feladatokban. Délelőtt fél 11-kor kezdődik a szentmise. Kérjük, hogy a körmenettel valamennyien érkezzünk vissza a 4. sátorhoz. „Teljes búcsút nyerhet az a hívő, aki templomon belül, vagy azon kívül végzett szentséges körmeneten, elsősorban az úrnapi körmeneten áhítattal részt vesz.” (Búcsúengedélyek, 7.1. § 3)

Július 2-án kerül megrendezésre a váci egyházmegyei Családtalálkozó Veresegyházon. Mi vár minket? Püspöki szentmise Marton Zsolt püspökatyával, előadások (Pécsi Rita, Bedő Imre), tanúságtételek (pl. Dr. Csókay András és felesége Altay Daniella), Pintér Béla koncert, játék a gyerekeknek és sok egyéb színes program. A programra érdemes regisztrálni a csaladtalalkozo.hu honlapon (ebéd csak regisztrálóknak fog jutni).

Egyházközségi Juniálist tartunk június 25-én, szombaton. A program 14:00 órától kezdődik és estig tart. A beszélgetési és találkozási lehetőség mellett lesz közös játék, külön program gyerekeknek, előadás és beszélgetés felnőtteknek, imádság és szentmise mindenkinek, végül pedig egy fénykép-nézegetős, nosztalgiaest. A fontosabb tudnivalók és részletek megtalálhatóak a faliújságon és a honlapon.

A Sülyi Búcsú az idén, 2022. szeptember 4-én lesz majd. A tápiószecsői búcsú szeptember 11-én.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .