Programajánló

ADVENTI ABLAKOK 2023

Tápiósülyi Egyházközségi Adventi Ablakok 2023

Kedves Testvérek!

Hamarosan itt az ünnepi időszak, amelyre való felkészülést szeretnénk a korábbi évekhez hasonlóan idén is egy közös programmal elősegíteni egyházközségünkben.

Idén harmadszorra szeretnénk megszervezni egyházközségünk tagjai számára az adventi ablakokat, vagyis december napjainak megfelelő, fénylő számok díszítenék az egyházközségünk tagjainak házai ablakát, melyeket séta közben bárki megkereshet.

Mivel Tápiósüly területe elég nagy ahhoz, hogy csak úgy sétálgatva megtaláljuk a soron következő ablakot, ezért az egyházközségünk Facebook-oldalán egy előzetesen létrehozott eseménynél minden reggel meg lesz osztva egy térképrészlet, hogy melyik jól behatárolt területet bejárva található az aznapi “kinyitható” ablak. Az “ablak-vadászok” feladata ezeket a kidíszített ablakokat megkeresni, lefényképezni és elküldeni nekünk. (Jöhet a tapiosuly.tabor@gmail.com-ra, az egyházközségi FB-odalra is üzenetben, illetve Messengeren nekünk is elküldhetitek.) Idén az “ablakvadászok” nyereményben is részesülhetnek. 😉

Aki szívesen vállalna ablakdíszítést, az november 27-ig jelentkezhet az alábbi űrlap kitöltésével: jelentkezési űrlap. A beérkezett jelentkezések után mi írjuk meg, hogy advent melyik napját kapja a jelentkező. Az ablakdíszben legyen feltűntetve a sorszám, illetve egyházi jellege miatt szeretnénk, ha az ablakban egy betlehem is megjelenne valamilyen formában.

 

Tegyük együtt szebbé az ünnepre való készülést!:)

 

Várjuk a jelentkezést!

Anita és Dóri

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .