Hirdetések

Iskolakezdéshez gyűjt támogatást a Váci Egyházmegyei Karitász

Még javában tart a nyár, de hamarosan itt a szeptemberi iskolakezdés.
Olyan családoknak szeretne támogatást nyújtani a Váci Egyházmegyei Karitász, ahol a szülők nem tudják segítség nélkül biztosítani a gyerekeknek az iskolakezdéshez szükséges dolgokat.
A Váci Egyházmegyei Karitász felhívását olvashatják.

 

 

Hátrányos helyzetű gyermekeknek gyűjtenek augusztus folyamán tanszereket és iskolai felszereléseket, valamint pénzbeli adományokat, hogy egyenlő esélyekkel kezdhessék a tanévet társaikkal.

Adományozás bankkártyás fizetéssel ITT lehetséges. 

Adományozás átutalással: OTP Bank 1178400922227148, Váci Egyházmegyei Karitász, a közlemény rovatba kérik feltüntetni: „Iskolakezdés 2023”

A váci karitászközpontban (Vác, Hattyú u. 1) a tanszeradományokat augusztus 7-től augusztus 30-ig fogadják hétköznapokon 8 és 14 óra között.

Néhány ötlet, hogy mit várnak: iskolatáska, tolltartó, grafit ceruza, toll, színes ceruza, gyurma, rajzlap, írólap, papírvágó olló, körző, filctoll, zsírkréta, kis- és nagyalakú kockás és vonalas füzet, kottafüzet, spirálfüzet, vízfesték, ecset, tempera, számolókorong, vonalzókészlet, ragasztó, hegyező, radír, színes papír, számológép, sport- és szabadidőruha. 

Kérik a családokat, hogy miután az előző tanévből maradt tanszereket átnézik, azokat, amelyek még jó állapotban vannak de már nincs rájuk szükség, juttassák el a váci karitászközpontba vagy a helyi karitászcsoportnak

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .