Programajánló

Találkozz Ferenc pápával!

Kedves Fiatalok!

SZENZÁCIÓS LEHETŐSÉG! Ferenc pápával találkozhat a magyar ifjúság április 29-én szombaton a Papp László Arénában. Te is csatlakozhatsz a csoportunkhoz, akikkel együtt utazunk. Köszönjük, hogy már többen kitöltöttétek az egyházmegyei előregisztrációt, így nagyobb eséllyel juthattok be a létszámkorlátos egyházmegyei helyekre.

FIGYELEM! Mindkettő űrlapot ki kell töltened, hogy érvényes legyen a regisztrációd! Egyiket már lehet, hogy kitöltötted, de a másikra is szükségem lesz.

Ha még nem tetted meg, akkor csoportvezetőd megjelölésével…

jelentkezz itt az Egyházmegyei Ifjúsági Lelkészségnél, most vasárnap (márc. 26. éjfélig): https://forms.gle/DYfNrfUwvVNsrSeg6

Annak érdekében, hogy csoportunkkal együtt tudj utazni és csoportvezetőként én is tudjam, hogy kik jöttök velem, feltétlenül kérlek, hogy az alábbi űrlapot is töltsd ki (ha 16 éven aluli vagy, akkor kérd meg szüleidet, hogy töltsék ki!) jelentkezz itt a plébániai (vagy egyéb) csoportunkba, most vasárnap (márc. 26.) éjfélig: https://forms.gle/cXmmByHqX722EfZr7

ui. Püspök atya fenntartja a jogot, hogy szűrjön az előregisztráltak közül, hogy minél több helyről érkezhessen ifjúsági delegáció, de csak azok közül tud szűrni, akik vasárnap éjfélig beregisztráltak.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .