Hirdetések

Hirdetés 2020. október 18-25.

Vasárnap:
reggel (8.30): Szeibel és Erni család elhunyt tagjaiért
este (18.00): Mészáros István lelki üdvéért
Hétfő (18.00): Kiss és Mészáros család élő és meghalt tagjaiért
Kedd (18.00): Tari József, Bugyi Margit és menyük
Szerda (18.00): Szabó István, Szabó József, Dobos Margit lelki üdvéért
Csütörtök (18.00): Tari és Bugyi nagyszülőkért
Péntek (17.00): Nemzetünkért, Hazánkért
Szombat (18.00): Szabadulásért
Vasárnap:
reggel (8.30): Élő Gazsi Zolika születésnapjára, hálából, áldásért és hálából születésnapra
este (18.00): Hálából születésnapokra

Októberben hétköznap mindig este vannak a misealkalmak (kivéve most pénteken). Előtte ¼ 6-tól rózsafüzért imádkozunk a templomban. Jöjjünk rá!

Október 18-án délután 4 órától Városi Rózsafüzér lesz. Az esti szentmise zárja itt a Sülyi Templomban. A részletek az esemény plakátján, a hirdetőtáblán, illetve egyházközségünk honlapján találhatóak. Összefogó előkészítője: Borics Gabriella.

A Szőlősi kápolnában a vasárnapi szentmisék délelőtt ½ 11-kor vannak. Itt, október 25-én, egy hét múlva Horváth Bertalan moderátor atya mutatja be a szentmise áldozatot.

Csütörtökönként minden héten – kivéve Elsőpéntek hetén – az esti szentmise után, egy órás szentségimádás lesz. Énekes, csendességes, saját szavas imás adoráció. Mindenkit szeretettel várunk.

Október 23-án, nemzeti ünnepünkön a szentmise este 5-kor lesz. Utána lesz a városi megemlékezés a Szt. István téren, az 56-os emlékműnél. Minél többen vegyünk részt rajta.

A Mindenszentek ünnepével kapcsolatos sírszenteléseket kérjük előre jelezni a sekrestyében. A sír, vagy urnafülke feliratát, illetve a körülbelüli helyét is a temetőben.

Kurgyis János, néhai Kurgyis Imre bácsi, volt templomgondnokunk fiának temetése október 28-án, Szolnokon lesz. János sokszor volt segítségünkre, pl. szentmártoni közösségi házunk építésekor is.

Az Egészséges és Erkölcsös Ifjúságért Alapítvány hálásan köszöni az adózóknak, az előző évi adójukból, a számára felajánlott 1%-okat. Ez 561.000,-Ft-ot jelent. Több, mint az előző évben.

Október 18-a, vasárnap a missziók vasárnapja van. A perselypénzt a missziók javára küldjük.

2020. október 25-én, vasárnap kapjuk vissza az „elveszett” 1 órát, ekkor kell majd visszaállítani az órákat, hajnali 3 óráról 2 órára.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .