Hirdetések

Egyházi hozzájárulás – 2020

Kedves Testvéreink!

Folyamatban van az egyházi hozzájárulás begyűjtése. Ennek összege egyházközségünkben 3,000.-Ft/felnőtt személy/év. Közismertebb nevén a „párbér” tehát 6,000.-Ft.

A templomtól tekintve, a vasúton túl Tóthné Erzsike végzi a beszedést.
Lakcíme: Árpád u. 15.
Telefonszáma: +36-30/901-1148

A vasút és a Tápió között Beerné Ilonka a megbízott személy.
Lakcíme: Béke u. 3.
Telefonszáma: +36-30/464-1378

A Tápiótól a templom felé eső részen Dinnyésné Margitka a beszedő.
Lakcíme: Fő u. 40.
Telefonszáma: +36-30/473-9047

A vasúton túl, a szőlősi részen Kunné Anikó a felelősünk, vagy a szőlősi kápolnában is /Iskola u.-kastélykert/ lehet rendezni a támogató hozzájárulást.

Ők igyekeznek eljutni minden katolikus házhoz – de főleg ebben a járványos helyzetben – kérjük, aki teheti, vigye el hozzájuk nagylelkű támogatását egyházi közösségünk számára. Természetesen ez azokra vonatkozik, akik a sülyi templomhoz tartozó részen élnek, laknak és Római Katolikusnak vannak keresztelve. Házaspárok esetén, ha az egyik fél nem katolikus, akkor reá nem vonatkozik. Ha valaki banki átutalással szeretné rendezni, arra is van lehetőség. A Tápiósülyi Római Katolikus Egyházközség számlaszáma: 65100053-10054598. A megjegyzésbe kérjük beírni a neve(ke)t, utcát, házszámot, ahonnan az utalás történik. Amennyiben valaki többet is tud adni, azt is hálásan köszönjük. A mi közösségünk, a mi templomunk javára adakozunk. A jövőben egyre inkább szükséges lesz az ebben való tudatosság, áldozatkészség. Isten fizesse meg mindenkinek, nagylelkűségét!

Szabó László akolitus, psz.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .