Hirdetések

Hirdetés 2020. május 31. – június 07.

Vasárnap:Egyházközségünk élő és elhunyt tagjaiért
Hétfő: Hálából szabadulásért, kegyelmekért
Kedd: Szentlélek kiáradásáért
Szerda: Ifjúságért
Csütörtök: Németh József lelki üdvéért és nemzetünkért
Péntek: Tisztítótűzben szenvedőkért
Szombat: Kormány és Szuhányi család élő és elhunyt tagjaiért
Vasárnap: Egyházközségünk élő és elhunyt tagjaiért, Ofella és Németh családért

Vasárnap (május 31.) Pünkösd ünnepe. Véget értek a májusi litániák. Kedden és pénteken reggel lesznek a szentmisék. Péntek első péntek, ezért este lesz a szentmise.

Csütörtökön, pénteken betegellátás. Csütörtökön (június 04.) Trianon emlék napja, fél ötkor megszólal a harang, csütörtökön nem este hétkor, hanem ötkor lesz a szentmise hazánkért. Nekünk hívő embereknek feladatunk az engesztelés a a mi és világ bűneiért.

Június 13-án, szombaton este 6-tól 7-ig gitárosan bekapcsolódunk az eucharisztikus kongresszus  szervezői által hirdetett világméretű szentségimádásba.

A szentmisén való részvételre továbbra is vonatkoznak a nyilvános helyeken való szabályok. Maszkot kell viselni, egymástól megfelelő távolságot kell tartani. Az idősek, betegek, vagy akik ilyeneket ápolnak, jól gondolják meg, hogy eljönnek–e, természetesen nekik nem kötelező részt venni a szentmisén. Bár a megszokott időpontban lesznek a szentmisék, de fogadjuk el, hogy nem a megszokott módon, mert zsúfolt térben nem végezhetünk szentmisét.  Perselyezés a szentmise alatt nem lesz, az adományokat a kijáratnál levő kosárba kérjük, hogy tegyétek. Július 6-án kezdjük templomunk kifestését belülről.

A gyóntatószékben való gyónást problémássá teszi, hogy mindenkinek fertőtlenítenie kell a kezét. A pince előtt van két szék gyóntatásra, ott gyónjunk. Bármikor, bárki templom körül is kérhet gyóntatást, ha találkozunk.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .