Hirdetések

Hirdetés 2020. június 07-14.

Vasárnap: Egyházközségünk élő és elhunyt tagjaiért, Ofella és Németh családért
Hétfő: Ifjúságért
Kedd: Családokért
Szerda: Hivatásokért
Csütörtök: Elhunyt szülőkért és születésnapra áldásért
Péntek: Veres család elhunyt tagjaiért
Szombat: Acsai János és neje, Csengődi Margit és élő, elhunyt hozzátartozókért
Vasárnap: Egyházközségünk élő és elhunyt tagjaiért

Június 13-án, szombaton este 6-tól 7-ig gitárosan bekapcsolódunk az eucharisztikus kongresszus  szervezői által hirdetett világméretű szentségimádásba.

A szentmisén való részvételre továbbra is vonatkoznak a nyilvános helyeken való szabályok. Maszkot kell viselni, egymástól megfelelő távolságot kell tartani. Az idősek, betegek, vagy akik ilyeneket ápolnak, jól gondolják meg, hogy eljönnek–e, természetesen nekik nem kötelező részt venni a szentmisén. Bár a megszokott időpontban lesznek a szentmisék, de fogadjuk el, hogy nem a megszokott módon, mert zsúfolt térben nem végezhetünk szentmisét.  Perselyezés a szentmise alatt nem lesz, az adományokat a kijáratnál levő kosárba kérjük, hogy tegyétek.

Jövő vasárnap Úrnapja, 10 órakor lesz szentmise, Szőlősön nem lesz szentmise, mindenki ide jöjjön. Úrnapi körmenetet megtartjuk. Minél többen vegyünk részt rajta. A sátorok készítőit kérjük, hogy készítsék el a sátrakat, s mindenki aki segíteni szokott, sőt újabb szervezők is segítsenek. Elsőáldozóink nem voltak, sajnos, a virágszirom hintés elmarad.

A vírus a templomba járásunknak is sok nehézséget okozott. Erősítsük meg a hitünket, és másokat is buzdítsunk, hogy legyünk hűségesek az Úr Jézushoz, és az Egyházhoz.

Tervek szerint július 6-án kezdjük festetni a templomot belülről. 2.500.000.-Ft-ról kaptunk árajánlatot. Kérjük anyagi támogatásotokat. Akinek módjában áll, a templomban kihelyezett vasperselybe helyezheti el adományát.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .