Hirdetések

Hirdetés 2020. október 11-18.

Vasárnap:
reggel (8.30): Élő és elhunyt nagyszülőkért
este (18.00): Elhunyt Csaba lelki üdvéért
Hétfő (18.00): Kiss Józsefért, elhunyt és élő családtagokért
Kedd (18.00): Molnár István és Molnár Istvánné
Szerda (18.00): Meghalt Édesanyáért
Csütörtök (18.00): szabad
Péntek (18.00): A héten eltemetett Békési Erzsébetért és Romhányi Zoltánné, Katalinért és az Egyházközség betegeinek testi és lelki gyógyulásáért
Szombat (18.00): Hálából 50. házassági évfordulóra
Vasárnap:
reggel (8.30): Szeibel és Erni család elhunyt tagjaiért
este (18.00): Mészáros István lelki üdvéért

Csütörtök (október 15.) Avilai Szent Teréz ünnepe.
Péntek (október 16.) Alacoque Szent Margit ünnepe.
Szombat (október 17.) Antiochiai Szent Ignác ünnepe.

A múlt hétvégén templomunkban és a Szőlősi kápolnában a perselypénzt, Római Katolikus Egyházunk központi kiadásaira való támogatásként gyűjtöttük. 120 ezer Ft-ot adtunk mi, keresztény testvérek. Ez nagylelkű támogatásnak számít. Több mint kétszerese egy átlagos vasárnapi perselypénznek. Isten fizesse meg!

Októberben, hétköznap mindig este lesznek a misealkalmak. Előtte ¼ 6-tól rózsafüzért imádkozunk a templomban. Jöjjünk rá!

Október 18-án, jövő vasárnap délután 4 órától Városi Rózsafüzér lesz. Az esti szentmise zárja itt a Sülyi Templomban. A részletek az esemény plakátján, a hirdetőtáblán, illetve egyházközségünk honlapján találhatóak. Összefogó előkészítője: Borics Gabriella.

Most vasárnap, 11-én a szőlősi kápolnában dicsőítő ima-alkalom lesz délután ½ 4-től 5-ig.

A Szőlősi kápolnában a vasárnapi szentmisék délelőtt ½ 11-kor vannak. Itt, október 25-én, két hét múlva Horváth Bertalan moderátor atya mutatja be majd a szentmise áldozatot.

E hét csütörtökjétől (október 15.) minden héten az esti szentmise után, egy órás szentségimádás lesz. Énekes, csendességes, saját szavas imás adoráció.

A Mindenszentek ünnepével kapcsolatos sírszenteléseket kérjük előre jelezni a sekrestyében. A sír, vagy urnafülke feliratát, illetve a körülbelüli helyét a temetőben, is.

Szerdán (október 14.) délután 3-kor lesz Békési Erzsébet, csütörtök (október 15.) délután 3-kor pedig Romhányi Zoltánné, Katalin temetése. Az Értük való szentmiseáldozat bemutatása: péntek este 6 órakor lesz.

Jövő vasárnap a missziók vasárnapja. Erre, a Jézustól való küldetés számára lesz a gyűjtés.

 

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .