Programajánló

Kedves Testvérek!

Hamarosan itt az ünnepi időszak, amelyre való felkészülést szeretnénk a tavalyi évhez hasonlóan idén is egy közös programmal elősegíteni egyházközségünkben.

Idén másodszor szeretnénk megszervezni egyházközségünk tagjai számára az adventi ablakokat, vagyis december napjainak megfelelő, fénylő számok díszítenék a egyházközségünk tagjainak házai ablakát, melyeket séta közben bárki megkereshet.

Mivel Tápiósüly területe elég nagy ahhoz, hogy csak úgy sétálgatva megtaláljuk a soron következő ablakot, ezért az egyházközségünk Facebook-oldalán egy előzetesen létrehozott eseménynél minden reggel meg lesz osztva egy térképrészlet, hogy melyik jól behatárolt területet bejárva található az aznapi “kinyitható” ablak. Az “ablak-vadászok” feladata ezeket a kidíszített ablakokat megkeresni, lefényképezni és elküldeni nekünk.

Aki szívesen vállalna ablakdíszítést, az november 30-ig jelentkezhet a tapiosuly.tabor@gmail.com címen vagy Pesti Dórinál vagy Pelyhe Virágnál. A beérkezett jelentkezések után ők írják meg, hogy advent melyik napját kapja a jelentkező. Az ablakdíszben legyen feltüntetve a sorszám, illetve egyházi jellege miatt szeretnénk, ha az ablakban egy betlehem is megjelenne bármilyen formában.

Tegyük együtt szebbé az ünnepre való készülést!

Várjuk a jelentkezést!

Virág és Dóri

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .