Programajánló

Egyházközségi napközis tábor

Kedves Érdeklődők!

Örömmel hirdetjük, hogy idén is megszervezésre kerül  a Tápiósülyi Egyházközségi Napközis Tábor (TENT) azoknak a gyerekeknek, akik már elvégezték a 3. osztályt, de még nem kezdték el a 6. osztályt.

A tábor július 13. és 17. (kedd-szombat) között kerül megszervezésre a sülyi plébánián. Várhatóan reggel 8 és 9 óra között várjuk a gyerekeket és a programok délután 5 óra magasságában érnek véget. Igény szerint tudunk biztosítani korábbi illetve későbbi gyermek felügyeletet.

A résztvevők számára napi 3 étkezést biztosítunk (tízórait, meleg ebédet és uzsonnát). A meleg étkeztetésről a Sülysápi Móra Ferenc Általános Iskola konyhája gondoskodik.

Igyekszünk minél színesebb programot kínálni a gyerekeknek, lehet számítani akadályversenyre, sport foglalkozásokra, valamint kézműveskedésre. Mindezek mellett egy lelki ívet is magába foglal a tábor. A tábor idei témája a Szent József évből kiindulva a Szent Család és a NEK-re készülve az Eucharisztia. Részletesebb programról a tábor előtt küldünk tájékoztatást.

A tábor infrastrukturális és egyéb hátterének a biztosításáról Egyházközségünk alapítványa, az Egészséges és Erkölcsös Ifjúságért Alapítvány gondoskodik.

A vírushelyzet miatt létrehozott jogszabályok betartása érdekében létszám korlátot kellett meghatároznunk, így arra biztatunk mindenkit, hogy aki komolyabban érdeklődik a tábor iránt, mihamarabb jelentkezzen.

Jelentkezési felület itt.

A tábor költsége 2.000.-Ft/fő/nap, mely magában foglalja a napi 3 étkezést és a táborhoz szükséges kellékek biztosítását (tisztító- és fertőtlenítőszerek, sporteszközök, kézműves foglalkozás, stb.). Testvéri kedvezmény igénybevételére van lehetőség, mely azt jelenti, hogy kettő vagy több testvér esetén egy gyermek után kell teljes árat fizetni, a többi testvér napi díja 1.000.-Ft.

Sok szeretettel várjuk a gyerekeket!

Érdeklődni a tapiosuly.tabor@gmail.com címen vagy +36-30/695-8697 (Pesti Dóra) +36-30/643-0553 (Pelyhe Virág) telefonszámokon lehet.

 

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .