Hirdetések

Hirdetés 2021. április 25. – május 02.

Vasárnap (Húsvét 4. vasárnapja):
reggel (8.00): Kiss Balázsért és Mokos és Szirony család elhunytjaiért
este (19.00): Elhunyt Kohajda László, szülei, nagyszülei lelki üdvéért
Hétfő (19.00): Hálából a kapott kegyelmekért
Kedd (7.00): Egy Családért és házasságra készülő párért és kisbabájukért
Szerda (19.00): Hálából lelkigyakorlatos vezetőért
Csütörtök (19.00): Járvány megszűnéséért és meghalt unokatestvérért
Péntek (19.00): Elhunyt Nagy Péter lelki üdvéért
Szombat (19.00): Akolitus szolgálókért
Vasárnap (Húsvét 5. vasárnapja):
reggel (8.00): Szűcsi István, Benkó Rozália és családtagokért
este (19.00): Elhunyt Dobos László lelki üdvéért

A jövő vasárnap az Édesanyák napja lesz. A reggeli 8-as szentmisére a gyerekek hozzanak egy szál virágot. József atya majd megszenteli azokat és így köszönthetjük velük az Édesanyákat, Nagymamákat. Égi Édesanyánkat, Szűz Máriát is gyertek köszönteni. Egész májusban tehetjük ezt. Május a Szűzanya hónapja. Szombaton este kezdődnek a Lorettói litániák.

Sülyben az esti szentmisék 19 órakor vannak. A szőlősi kápolnában 10 órakor, a sülyi templomban reggel 8-kor és este 7-kor van a szentmise, vasárnapokon.

Csütörtökön este meglátogatta egyházközségünket Kovács Gábor, a Váci Egyházmegye karitász igazgatója. Karitász csoportunk új lelkesedéssel igyekszik végezni tevékenységét. Aki indítást érez rá, jelentkezzen a közösségbe, melynek vezető koordinátora Pestiné Bencsik Marika.

Csütörtökön elkezdtük Szent József közbenjárásáért a kilencedet. Május elsejére, szombatra, Szent József, a munkás ünnepére készülünk vele. A Szent József kilenced kegyelmeiért, pénteken az esti szentmisén adunk hálát, mert a szombati mise elővételezett vasárnapi szentmise. Honlapunkon tájékozódjatok! Ott találhatóak a különböző, szép, értékes imádságok.

Csütörtök Sienai Szent Katalin Szűz és Egyháztanító ünnepe. Ő Európa közbenjáró társvédőszentje is.

2021. május 30-án, 10 órakor kezdődő szentmisén lesznek elsőáldozók, a mostani 4. osztályos hittanulóink. A jelenlegi 3. osztályosok, valószínűleg ősszel lehetnek elsőáldozók. Kérjük imáitokat ezért és, hogy a gyermekek tudjanak jól felkészülni, például a szentmisén való részvétellel.

Az adónk 1-1 %-ának felajánlásával támogassuk egyházunkat, technikai száma: 0011 és az Egészséges és Erkölcsös Ifjúságért Alapítványt, adószáma: 191 80 117-1-13
Aki tavaly nyilatkozott az „egyházi 1%-ról”, annak ezt most nem kell megismételnie. Rendelkezése érvényes idén is, de a másik 1%-ról minden évben, így idén is rendelkezni lehet és kell. Köszönjük támogatásotokat.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .