Hirdetések

Hirdetés 2021. augusztus 22-29.

Vasárnap (Szűz Mária, a Világ Királynője napja):
reggel (8.00): Hálából Édesanya születésnapjára
este (19.00): szabad
Hétfő (19.00): szabad
Kedd (7.00): szabad
Szerda (19.00): Hálából
Csütörtök (19.00): Hálából házassági évfordulóra
Péntek (7.00): Hálaadás a Szent Mónika Közösség 10. éves alakulásának alkalmából és elhunyt Borbély Jánosné, mónikás testvérünk lelki üdvéért
Szombat (19.00): szabad
Vasárnap:
reggel (8.00): Szerzetesi fogadalom megerősítéséért
este (19.00): szabad

Kedden Szent Bertalan, pénteken Szent Mónika, szombaton Szent Ágoston ünnepe lesz.

Isten áldja meg és a Szűzanya oltalmazza azokat a testvéreinket, akik a máriabesnyői, vagy a sápi búcsúba zarándokoltak és imádkoztak értünk, családjaikért, egyházközségünkért.

A sülyi templom búcsúja szeptember 5-én lesz. Reggel 9 órakor (tehát, nem a szokásos 10-kor) lesz a szentmise. Rövidített útvonalú körmenettel. Ennek elsősorban az az oka, hogy ezen a napon kezdődik a Nemzetközi Eucharisztikus Világkongresszus. Sokan oda is indulnak majd a nyitó szentmisére. Vendégszónoka Kisboldogasszonyunk ünnepének Farkas István piarista atya, Tápiósüly szülöttje lesz. Ekkor Szőlősön nem lesz majd szentmise.

A tápiószecsői búcsú szeptember 12-én lesz. A szeptemberi Adoremus elvihető.

2021. augusztus 27-én, pénteken este 7 órakor lesz a Szent István téren a Nemzeti Összetartozás Emlékműve avatása. Sülysáp Város Önkormányzata szeretettel hív és vár mindenkit.

Köszönjük a lányok, asszonyok áldozatos, szép munkáját templomunk belső takarításában. A férfiak templom körüli rendrakása augusztus 28-án lesz.

A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra augusztus 29-ig lehet jelentkezni. A kis asztalon még van jelentkezési lap. Aki már vitt, de még nem adta le, az mielőbb, de legkésőbb péntekig adja le a sekrestyében.

Horváth Attila sülysápi lakos, feleségül veszi Danyi Zsuzsanna hajadont. Imádkozzunk értük, hogy Isten akarata szerinti, boldog házasságban éljenek!

Dobos Ferenc temetése szerdán, délután 5 órakor lesz.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .