NEK,  Programajánló

NEK – Információk

NEMZETKÖZI EUCHARISZTIKUS KONGRESSZUS

Információk

A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra augusztus 29-ig lehet jelentkezni. Jelentkezési lap található a templom kis asztalán, illetve letölthető az alábbi linken: http://tapiosuly.hu/2021/nek2020-regisztracio/.

Egyházközségünk csoportjába már több mint 60-an jelentkeztünk. Legtöbben a záró szentmisén leszünk, közel 50-en. Ha valaki egyénileg regisztrált, de szeretne az egyházközség tagjaival egy szektorban lenni, akkor ne felejtsen el programonként jelentkezni az egyházközségi csoporthoz, az alábbi kóddal: IEC-8CFZ. (Ha valakinek ez nehézéget okoz, akkor jelezze Dinnyésné Cseri Emíliának [+36-30/441-8714, cseriemi@gmail.com] és segít.)

Azoknak, akik jelentkeztek a NEK-re, várhatóan egy héttel korábban fogunk tartani a reggeli szentmise után (augusztus 29., vasárnap 9:00) egy rövid tájékoztatót az utazásról és egyéb fontos
információkról. Aki a regisztráció során megadta nekünk az e-mail címét, azoknak üzenetben is megküldjük az ott elhangzottakat, illetve az egyházközségi honlapra is fel fogjuk tölteni.

A jelenleg hatályos rendelkezések szerint a programon való részvételhez nem szükséges a védettségi igazolvány. Ha ebben változás lesz, azzal kapcsolatban jelentkezni fogunk.

Szeretettel,
Dinnyés Patrik
Dinnyésné Cseri Emília

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .