Hirdetések

Hirdetés 2021. május 09-16.

Vasárnap (Húsvét 6. vasárnapja):
reggel (8.00): Hálából gyógyulásokért
este (19.00): Mészáros István és élő és elhunyt hozzátartozókért
Hétfő (19.00): Áldásért egy házasságra és meghalt Édesapáért
Kedd (19.00): Kiss László és családja gyógyulásáért
Szerda (19.00): Vastag, Hegyi és Bálint család élő és meghalt hozzátartozóiért
Csütörtök (19.00): szabad
Péntek (19.00): szabad
Szombat (19.00): szabad
Vasárnap (Húsvét 7. vasárnapja, Urunk mennybemenetele ünnepe):
reggel (8.00): Szabó Illés, testvére Rozália és összes hozzátartozóikért
este (19.00): szabad

Pénteken délután 5 órakor kereszteljük néhány gyermekünket, a leendő elsőáldozóink közül. Értük és valamennyiükért, családjaikért is, imádkozzunk, hogy megerősödjenek a Krisztusba vetett hitükben.

Mokos János pappá szentelése 2021. június 18-án, délelőtt 10 órakor lesz, Keszthelyen. Tápiószecsőről busz indul majd. Aki menni szeretne, Dósáné Ilonkánál jelentkezzen.

Május a Szűzanya hónapja. Mindig -hétköznap, vasárnap is – este kezdődnek azok a szentmisék, amelyeket követnek a Lorettói litániák.

Szombaton és vasárnapokon, parkolás céljára kinyitjuk a plébánia udvarát. A szentmisék idejére érvényes ez. Élhetünk a lehetőséggel, de legyünk figyelmesek. Az öreg plébánia mosdója is használható ekkor.

Szombaton (május 15.) online nagymarosi ifjúsági találkozó lesz. Fél tíztől Böjte Csaba atya ad elő.

Hálásan köszönjük mindazoknak, akik a múlt vasárnap, bármiben is segítették az Édesanyák napjának szebbé tételét (pl. az óvodások kedves műsora, a szép tavaszi virágok előkészítése). 2021. május 30-án 10 órakor kezdődő szentmisén lesznek elsőáldozók, a mostani 4. osztályos hittanulóink. Akkor lesz szentmise reggel 8-kor is. 10-re azok jöjjenek majd, akik családja érintett az elsőáldozásban.

Harminc évvel ezelőtt, 1991. május 4-én tért haza, Esztergomba, Mindszenty József bíboros hercegprímás koporsója, teste Máriacellből. Akkor az újra-temetésnél egyházközségünk és a Tápiómenti Nagyboldogasszony Közösség is jelen volt. Imádkozzunk érte és hozzá, hogy a szentek sorából közbenjárhasson nemzetünkért, hazánkért. Jelmondata ez volt: Devictus Vincit – Legyőzetve győz. Másik gondolata: Ha lesz egymillió imádkozó magyar, nem félek a jövőtől.

László Tiborné, Ilonka temetése szerdán, délután 3 órakor lesz.

Az adónk 1-1 %-ának felajánlásával támogassuk egyházunkat, technikai száma: 0011 és az Egészséges és Erkölcsös Ifjúságért Alapítványt, adószáma: 191 80 117-1-13
Aki tavaly nyilatkozott az „egyházi 1%-ról”, annak ezt most nem kell megismételnie. Rendelkezése érvényes idén is, de a másik 1%-ról minden évben, így idén is rendelkezni lehet és kell. Köszönjük támogatásotokat.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .