Hirdetések

Hirdetés 2021. március 21-28.

Vasárnap (Nagyböjt ötödik vasárnapja): Hálából születésnapra
Hétfő: Hálából születésnaposokért és névnapjukat ünneplőkért
Kedd: Pintér és Csóré család élő és elhunyt tagjaiért
Szerda: Lilik Pál és hozzátartozói lelki üdvéért
Csütörtök (Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepe): Dinnyés István, Gazsi Margit lelki üdvéért
Péntek: Bálint Irén lelki üdvéért
Szombat: Berényi és Dobos család elhunyt tagjaiért
Vasárnap (Urunk szenvedésének vasárnapja, Virágvasárnap): Ifjú Bugyi Ferenc halálának harmadik évfordulójára, Kohajda László és szülei lelki üdvéért

A járványhelyzet miatt március 8-ától templomainkban a nyilvános vallásos programok, a szentmisék egyelőre, bizonytalan ideig szünetelnek. A szőlősi kápolnában is. Nem lesz online mise-közvetítés templomunkból. Szegedi atya és József atya minden nap mutatnak be szentmisét és az íratott miseszándékokat elmondják. Ezek az alkalmak nem látogathatóak, de lélekben részt vehetünk, imádkozhatunk a szándékért. Vasárnap délelőtt 10 órakor online szentmise közvetítés lesz. Horváth Bertalan atya mutatja be, az úri templomból. A Szóró-Média facebook-oldalán lesz látható.

Március 25. (csütörtök) URUNK SZÜLETÉSÉNEK HÍRÜLADÁSA – Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepe.

A tápiósülyi templomunk keresztútjának fotóival, elkészült a szép hagyomány szerint végzett, keresztúti ájtatosságunk digitális változata. (Valószínűsítjük, hogy tetszést arat. Elkészítjük majd papír alapon is, de most, sajnos úgysem végezhetjük együtt a pandémiás helyzet miatt.) Biztatunk benneteket, hogy egyházközségünk honlapjáról töltsétek le és végezzétek, imádkozzátok a Húsvétig hátra lévő időben. Köszönjük azoknak a fiatal testvéreinknek, akik dolgoztak vele. Legyenek áldottak!

Jövő vasárnap szentelünk barkát és déltől kezdve, aki szeretne, a templom ajtójától, illetve városunk sülyi részének keresztjeitől vihet majd otthonába.

Betegellátás, súlyos beteg, haldokló esetében lehetséges. Az egyéb, szokásos beteglátogatás elmarad a megyéspüspök rendelkezése értelmében.

A menetrend szerinti Szent föld javára szóló gyűjtést (március 21. lett volna) Marton püspök atya rendelkezése alapján később tartjuk majd meg.

Az Új Ember újságok a plébániai kis szentségimádó terem előteréből elvihetőek.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .