Hirdetések

Hirdetés 2022. április 24 – május 01.

Vasárnap – Isteni irgalmasság vasárnapja (április 24.):
10.30: Élő Németh Mária lelki üdvéért és hálából gyermekáldásért
18.00: Hálából a Jó Isten gyógyító kegyelméért

Csütörtök: 18.00 – szabad

Szombat: 18.00 – Érettségizőkért és hálából születésnapokra és névnapra

Vasárnap – Húsvét III. vasárnapja (május 01.):
10.30: Szűcsi István és neje Benkó Rozália és élő és elhunyt hozzátartozók
19.00: szabad

Ma a szőlősi kápolnánál és a sülyi templomban is búzát szentelünk. Vigyünk belőle és imádkozzunk áldásos időjárásért, háborúmentes esztendőért, betakarítható, jó termésért.

Jövő vasárnap Anyák napja ünnepe lesz. A templomban az óvodások köszöntik majd az édesanyákat, nagymamákat. Hozzunk virágot, amit megszentelünk szép ajándéknak.

Májusban majd a Szűzanyát is köszöntjük. Minden este a szentmise után lesz Lorettói litánia.

Hétfő Szent Márk evangelista, péntek Sienai Szent Katalin szűz és egyháztanító, Európa társvédőszentje ünnepe.

Csütörtökön este szentségimádás lesz. Az esti misék április 30-ig 18.00 órakor lesznek. Május 1-től (vasárnap este már így lesz) a „nyári időszakban” az esti szentmisék mindig 19.00 órakor kezdődnek majd. Az esetleges eltérések miatt, látogassátok meg honlapunk hirdetéseit.

Az elsőáldozás templomunkban május 29-én, a fél 11-kor kezdődő szentmise keretében lesz. Sánta János atya vállalta az ezzel járó papi szolgálatokat. Köszönjük neki.

A Szent Mónika Imaközösség ma délután (április 24.)  3 órakor találkozik az Oltáriszentség előtt. Mindenkit szeretettel várnak. Jövő vasárnap, május 1-én a férfiak szentségimádási órája lesz.

Horváth Ferenc temetése csütörtökön délután fél háromkor lesz. Feri bácsi valamikor egyházközségünk képviselőtestületének is tagja volt. Imádságos lelkületű, közösségi ember. Az új plébánia falaiba sok téglát Ő épített be. Az Irgalmas Jézus vegye őt fel a mennybe.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .