3 hozzászólás

 • Farkas Gáborné

  +

  Lehet, hogy csak az ügyetlenségemen múlik, de nem találom az ajánlott nézni valók közt Koós Ede atya beszédét (aki meghívott is lett volna Egerbe) a szentségimádásról, különösen a Szentségimádás iskolája 5. részét (https://www.youtube.com/watch?v=LlHtZHo8Fy8). De ajánlottam Varga László püspök atya beszédeit is, különösen az Élet Krisztusban – nincs más lehetőségünk címűt (https://www.youtube.com/watch?v=8rVGfVE1rIo).
  Az elsőhöz tudtommal Patrik pár sor ajánlót is írt!
  Ha netán lemaradt, érdemes lenne pótolni. Hátha valaki megnézi! Bárki gazdagodhat általuk.
  (Az online lelkigyakorlatos ajánlóból viszont célszerű lenne kivenni a lejárt vagy meghiúsult hirdetéseket.)

  Szeretettel: Babi

  +

  • Pallagi Péter

   Kedves Babi (néni)!

   A PDF dokumentum második oldalán, a szombat délutánra tervezett programok között szerepel a Koós Ede atya előadásához írt ajánló, ugyanitt megtalálható a hivatkozott link is.

   A kiegészítést, észrevételeket köszönjük.

   (A kapcsolódó bejegyzések megjelenítése funkciót [ami korábban hasznosnak bizonyult], tekintettel arra, hogy a járvány miatt most minden gyorsan változik, kikapcsoltam. Azaz a lejárt, vagy meghiúsult programokat, hirdetéseket – ha minden igaz – az egyes bejegyzések alatt, illetve a “blog oldalon” már nem kínálja fel a honlap.)

   Áldott vasárnapot!

   PP

 • Farkas Gáborné

  Kösz a választ! Közben megtaláltam az lgy tájékoztató többi oldalát is, benne Koós atya ajánlását. A lapozásba voltam béna.
  A filmet egyszer már megnéztem, mindenkinek tudom ajánlani.
  Ede atya szövege pedig nagyon mély gondolatokat ébreszt szentségimádás idejére (is). Sokkal közelebb hozza hozzánk Jézus jelenlétét, az utolsó vacsorán elhangzott szavainak szándékát, és a szentmise lényegét.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .