Hirdetések

Hirdetés 2021. május 30. – június 06.

Vasárnap (Szentháromság vasárnapja):
reggel (8.00): Élő és elhunyt Nagyszülőkért
(10.00): Az elsőáldozók szentmiséje
este (19.00): Cseri István, Szűcsi Mária és fiuk István és élő hozzátartozókért
Hétfő (19.00): Dinnyés család élő és elhunyt tagjaiért
Kedd (7.00): Németh József megmentéséért
Szerda (19.00): László Tiborné, Ilonka lelki üdvéért
Csütörtök (19.00): Egy családért és a héten eltemetett halottainkért
Péntek (Elsőpéntek, 19.00): Az elsőáldozókért, segítőikért, felkészítőikért
Szombat (19.00): Hálából születésnapra
Vasárnap (Úrnapja):
reggel (10.00): Nagymise, körmenettel
este (19.00): szabad

Az egyházközségi Napközis, és a „Tápiós” táborokba lehet már jelentkezni. Információk ezzel kapcsolatban a hirdetőtáblán, honlapunkon, illetve a tapio.hu  honlapon. Május 30-án, vasárnap délután „Tápiós táborok” előkészítője lesz a plébánián.

Május 31-én, hétfőn este lesz az utolsó májusi litánia. Jöjjünk el rá. Péntek, első péntek, betegellátás.

Az elsőáldozóink pénteken és szombaton jönnek az esti szentmisékre, hogy elmélyüljön bennük az Úr Jézussal való találkozás a szentáldozásban. Szombaton este 5 órától játék lesz számukra a plébánián. A szentmise előtt gyónhatnak is majd, ismét. Szombaton szedjünk virágszirmot és hozzuk el a plébániára. Most kevés virág nyílik, minél többen szedjünk, hogy legyen mit hinteni Jézus előtt.

Jövő vasárnap Úrnapja ünnepe lesz, városi körmenettel, újra szabadon. Akkor az ünnepi nagymise 10 órakor kezdődik. A sülyi templomban a reggel 8 órai és a szőlősi kápolnában a 10 órai szentmisék elmaradnak. Sülyben este 7-kor lesz szentmise. Jövő szombaton, június 5-én, este 6 órától a templomban szentségimádás lesz. Egyházközségünk ezzel csatlakozik a Budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus előkészületeként a világméretű engesztelő szentségimádáshoz.

Hálásan köszönjük Dinnyés Árpádnak a plébániának ajándékozott fűnyíró kis traktort. Jövő szombaton, Tápiószentmártonban tábor előkészítő munka lesz. Szeretettel hívjuk a segítőket.

Fülöp József temetése szerdán délután 4-kor, Holecz Jánosné temetése szerdán délután 5-kor, Ágoston Sándor temetése pénteken délután 3 órakor lesz. Az értük való szentmise áldozatot csütörtökön este 7 órakor mutatjuk be.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .